salt Auberginerne kræver meget salt0.5 tsk. salt Auberginerne kræver meget salt
Opskrift:
Alle grønsagerne lægges i et ret dybt ovnfast fad... Bland dem lidt..
fordel/smuldr okse/lammekødet over grønsagerne... bland det lidt ned mellem grønsagerne...
Bouillon:
alle ingredienserne blandes i det kogende vand og hældes over kød og grønsager.
Læg staniol over fadet og sæt det i ovnen ved 185 gr. i en time....
Tag staniolen af efter ca 30 min...
Opskriften er vist 10885 gange, og udskrevet 317 gange.
Kommentarer
- 2015-07-22 17:14:17 Nem og utrolig lækker ret
sus - 2013-05-22 23:23:49 Har lavet den til personalemøde i dag (10 personer), dog var champignon og auberginer saltet og afvandet først og brugte kun halv mængde bouillon. Men så blev det også super godt..
Jaya - 2009-07-06 20:52:18 Vi har lige lavet opskriften i dag og den var meget skuffende.
indsenderen - 2007-02-14 15:22:16 Vil lige sige at opskriften kommer fra en tyrkisk resturant i Randers.... og det smager himmelsk....
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider