Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkisk ovnret

Tyrkisk ovnret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 - 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt af : Helle Jensen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hk okse eller lammekød
2 store løg i store tern
2 peberfrugter i store tern
250 g.champignon i skiver
3 store tomater i store tern
1 stor aubergine i store tern
 
 Bouillon:
5 dl.kogende vand
1-2 tsk.bouillon evt. vegetá
2 spsk.tomatpasta (lille dåse)
0.5 tsk.sort peber
1 tsk.paprika
1 knsp.cayenne
0.5 tsk.salt Auberginerne kræver meget salt
 


Opskrift:

Alle grønsagerne lægges i et ret dybt ovnfast fad... Bland dem lidt..
fordel/smuldr okse/lammekødet over grønsagerne... bland det lidt ned mellem grønsagerne...
Bouillon:
alle ingredienserne blandes i det kogende vand og hældes over kød og grønsager.
Læg staniol over fadet og sæt det i ovnen ved 185 gr. i en time....
Tag staniolen af efter ca 30 min...

Tips:

Serveres med: Basmatiris, tzatziki, grøn salat og tyrkisk brød (el. flutes)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10242 gange,
og udskrevet 271 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-07-22 17:14:17
Nem og utrolig lækker ret


sus  -  2013-05-22 23:23:49
Har lavet den til personalemøde i dag (10 personer), dog var champignon og auberginer saltet og afvandet først og brugte kun halv mængde bouillon. Men så blev det også super godt..


Jaya  -  2009-07-06 20:52:18
Vi har lige lavet opskriften i dag og den var meget skuffende.


indsenderen  -  2007-02-14 15:22:16
Vil lige sige at opskriften kommer fra en tyrkisk resturant i Randers.... og det smager himmelsk....