Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt frikadelle

Indbagt frikadelle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mette

Indsendt :





Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakket kalv og flæskefars
1 dl.hønsebouillon eller vand
1 æg
1 løg revet eller grov
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 


Opskrift:

rør farsen godt og lad den stå inde i køleskabet i ca ½ time.
rul en rulle butte dej ud og pensel den med et æg i kanten spar ikke med æget læg så farsen midt på og hvis man har lidt rød,gul,grøn peber så skær det i skiver og læg på eller hvis man har champinong ja hvad man syndes, fold så butte dejen ocer og pres godt til med en gafelsæt den ind i ovnen på bradepande der kan komme lidt kødsaft ud som man kan bruge til sous hvis man vil have det ellers er grøn salat god til med fluts

Tips:

p.s man kan også tage et par fed hvidløg i det smager godt, retten er meget nem at lave og så er den en anden måde at få frikadeller på. den skal stå i coven i ca en ½ - 45 min ved 200 grader og huset lugter ikke af frikadeller




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10938 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Skriver  -  2012-02-19 02:02:59
Lyder lige som noget jeg skal prøve imorgen .) Glæder mig