Indbagt frikadelle

Indbagt frikadelle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakket kalv og flæskefars
1 dl.hønsebouillon eller vand
1 æg
1 løg revet eller grov
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
rør farsen godt og lad den stå inde i køleskabet i ca. ½ time.

rul en rulle butte dej ud og pensel den med et æg i kanten spar ikke med ægget.

læg så farsen midt på og hvis man har lidt rød, gul, grøn peber så skær det i skiver og læg på eller hvis man har champignon ja hvad man syndes,

fold så butterdejen over og pres godt til med en gaffelsæt
den ind i ovnen på bradepande der kan komme lidt kødsaft ud som man kan bruge til sauce hvis man vil have det ellers er grøn salat god til med flutes

Tips:

ps. man kan også tage et par fed hvidløg i det smager godt, retten er meget nem at lave og så er den en anden måde at få frikadeller på. den skal stå i oven i ca en ½ - 45 min ved 200 grader og huset lugter ikke af frikadeller





karakterer:
Opskriften er vist 13466 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-19 02:02:59
Lyder lige som noget jeg skal prøve imorgen .) Glæder mig