Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage med spindelvæv

Gulerodskage med spindelvæv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trine

Indsendt :





Ingredienser:
175 g.gulerødder fint revet
2 æg
150 g.brun farin
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
2 tsk.stødt kanel
1 dl.olie
 
 olie til formen
 
 Pynt:
1 portionglasur
75 g.chokolade
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader.

Skræl gulerødderne og riv dem på den finde side af rivejernet. Slå æg ud i en skål. Hæld brun farin i skålen og pisk det skummende med en håndmikser i ca 10 min. Bland mel, bagepulver og kanel sammen i en skål. Sigt det gennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen, så dejen stadig er luftig.

Rør forsigtigt olie i dejen. Derefter revet gulerødder.

Smør en springform med olie og hæld dejen i formen og bag den nederst i ovnen ca. 40 min.

Afkøl kagen på bagerist. Rør glasuren sammen og smør på kagen (når den er kold).

Sæt en gryde over med vand. Bræk stykker af chokoladen eller hak den. Kom chokoladen i en skål. tag gryden af varmen nå vandet koger. Sæt skålen, med chokoladen, i gryden og lad chokoladen smelte. Lad chokoladen køle lidt og rør i den til den er tyktflydende. hæld den i en sprøjtepose eller en plastikpose med et lille hul i hjørnet og lav et mønster som spindelvæv på kagen.

Tips:

slevom den lyder lidt speciel så er det simpelthen jordens bedste kage og så er den rimelig sund!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8200 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nicoline  -  2007-02-12 11:29:35
det er en super kage!! men man kan godt komme lidt ekstra kanel i for at give den mere smag, men den er super!!!


maja  -  2007-02-11 21:37:04
du er bare for lækker :b og det er kagen også <3