Skræl gulerødderne og riv dem på den finde side af rivejernet. Slå æg ud i en skål. Hæld brun farin i skålen og pisk det skummende med en håndmikser i ca 10 min. Bland mel, bagepulver og kanel sammen i en skål. Sigt det gennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen, så dejen stadig er luftig.
Rør forsigtigt olie i dejen. Derefter revet gulerødder.
Smør en springform med olie og hæld dejen i formen og bag den nederst i ovnen ca. 40 min.
Afkøl kagen på bagerist. Rør glasuren sammen og smør på kagen (når den er kold).
Sæt en gryde over med vand. Bræk stykker af chokoladen eller hak den. Kom chokoladen i en skål. tag gryden af varmen nå vandet koger. Sæt skålen, med chokoladen, i gryden og lad chokoladen smelte. Lad chokoladen køle lidt og rør i den til den er tyktflydende. hæld den i en sprøjtepose eller en plastikpose med et lille hul i hjørnet og lav et mønster som spindelvæv på kagen.
Tips:
slevom den lyder lidt speciel så er det simpelthen jordens bedste kage og så er den rimelig sund!