Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kænguru med appelsinsauce

Kænguru med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :





Ingredienser:
 Kænguru steaks
2-3 appelsiner
5 dltør hvidvin
1 spsk.god balsamisk eddike
50 g.smør
 salt
 peber
2 tsk.flormelis
 


Opskrift:

Varm flormelis op på en pande og tilsæt balsamisk eddike, hvidvin og 1/2 pillet appelsin og lad det simre et stykke tid. Når saucen begynder at blive tykkere, tages den af ilden og holdes varm.

Smelt smørret på panden og steg kødet. Når den kødsaft, der kommer ud når der prikkes i kødet er klar, er kødet gennemstegt.

Server med saucen og appelsinskiver .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (22 stemmer)

Opskriften er vist 16103 gange,
og udskrevet 714 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

rohdehan  -  2008-03-07 16:09:19
Jeg prøvede med broccoli vendt i frisk pasta med frisk timian.... Det var super


Viv  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har fundet en anden opskrift med bagt kartoffel til, så det vil jeg prøve i morgen


Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Kunne det tænkes at man kunne servere ris til? Det virker mangelfuldt med sauce og kød og intet andet.... Jeg prøver opskriften i aften....