Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalsk mørbradgryde

Orientalsk mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt af : Anne-Marie Molzen

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.svinemørbrad
10 dl.hønsebouillon
12 spsk.kinesisk soya
8 spsk.majsstivelse/maizenamel
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 mellemstort løg skåret i 8 dele
2 røde peberfrugter
1 posecashew nødder
1 broccoli "hoved"
 


Opskrift:

Bland bouillon, soya, maizenamel i en skål. Varm en wok eller stegepande ved god varme, skær kødet i ca. 1 cm tykke medaljoner og skær dem derefter i ca 1/2 små strimler.

Hæld olien i en wok/stegepande og varm den op, men lad den ikke ryge. Brun kødet i olien, rør rundt hele tiden til kødet ikke længere er rosa. Læg kødet på køkkenrulle.

Brun løg+hvidløg i ca. 2 min under stadig omrøring. Læg peberfrugter og broccoli i og steg grøntsagerne sprødmøre i ca. 2 min.

Tilsæt kødet og bouillonblandingen og steg til kødet er varmt og saucen jævn. Rør nødderne i.

Tips:

Kog ca. 5 dl Basmati ris og servere med lidt lunt flute.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28342 gange,
og udskrevet 549 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente Jørgensen  -  2014-03-15 15:05:33
Skal der virkelig 10 dl bouillon i ? Så bliver det jo en suppe.


  -  2013-01-05 18:34:29
er der nogen, der har et billede?


Anne-Marie Molzen  -  2007-02-06 12:29:19
En super god ret - og altid et hit blandt gæster!!