hvid portvin eller hvidvin1 dl. hvid portvin eller hvidvin
små kogte kartofler små kogte kartofler
Opskrift:
mørbraden renses for sener-skæres op-fyldes med osten-snøres med bacon
brunes på alle sider i en høj pande-vinen hældes ved-spædes op med bouilion
når mørbraden er stegt tages den op-holdes varm-mens brombærene moses og piskes i stegeskyen-
kartoflerne vendes i smør(efter at være kogt)sammen med bitte små æble og appelsinstykker -velbekom
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7484 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider