Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt mørbrad med brombærskum

Fyldt mørbrad med brombærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : meoj

Indsendt :





Ingredienser:
1 mørbrad
6 tynde skiver rocfourost
6 stk.bacon
200 g.brombær
1 dl.hvid portvin eller hvidvin
 små kogte kartofler
 


Opskrift:

mørbraden renses for sener-skæres op-fyldes med osten-snøres med bacon
brunes på alle sider i en høj pande-vinen hældes ved-spædes op med bouilion
når mørbraden er stegt tages den op-holdes varm-mens brombærene moses og piskes i stegeskyen-
kartoflerne vendes i smør(efter at være kogt)sammen med bitte små æble og appelsinstykker -velbekom




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7014 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu