Kylling i grønt

Kylling i grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LC_Olsen

Indsendt :

Ingredienser:
1 kylling
5 dl.vand
1 tsk.salt
5 peberkorn
1 fedhvidløg
 
3-4 porrer
250 g.brocolli
1 spsk.majsstivelse
2 spsk.champignonsmelteost
 
 Tilbehør:
 kartofler
 evt.ærter
 
Opskrift:
Kyllingen koges i en gryde med salt peber og hvidløg indtil den er mør,ca 30 min. Ben og skind tages fra. Porrerne skæres i skiver og broccolihovederne skæres fra stilkene (stilkene skæres i mindre stykker da de skal koges lidt mere). Kog grønsagerne i 4-5 min i 2½ dl kyllingevand. Grønsagerne tages op og vandet jævnes med majsstivelse og herefter smeltes champignonosten .
Kyllinge anrettees med grønsagerne og saucen kan hældes over.

serveres med kartofler og evt ærter.

Tips:

Saucen skal ikke være tyk, men let. Det er en super nem ret der smager skønt - også er den fedtfattig :) ca 400 kcal pr person med kartofler


karakterer:
Opskriften er vist 7776 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu