Kyllingen koges i en gryde med salt peber og hvidløg indtil den er mør,ca 30 min. Ben og skind tages fra. Porrerne skæres i skiver og broccolihovederne skæres fra stilkene (stilkene skæres i mindre stykker da de skal koges lidt mere). Kog grønsagerne i 4-5 min i 2½ dl kyllingevand. Grønsagerne tages op og vandet jævnes med majsstivelse og herefter smeltes champignonosten .
Kyllinge anrettees med grønsagerne og saucen kan hældes over.
serveres med kartofler og evt ærter.
Tips:
Saucen skal ikke være tyk, men let.
Det er en super nem ret der smager skønt - også er den fedtfattig :)
ca 400 kcal pr person med kartofler
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7575 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider