Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød indbagt i butterdej

Farsbrød indbagt i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 -5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ditte

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.hakket kalv eller kalv og flæsk
1 æg
1 dl.fløde
1 dl.danskvand
1 dl.rasp
1-2 fedhvidløg
1 lille rød snak peber skåret i små tern
 salt
 peber
 
1 rulle frossen butterdej til indbagning
 


Opskrift:

rør alle ingredienserne godt sammen med håndmixer i ca 5 min. form farsen til et brød på en bageplade med bagepair og kom den optøede butterdej ned over farsbrødet. prik nogle huller med en gaffel i butterdejen, pensel med æg og bag ved 220 gr. i ca. 45 min.

Tips:

serveres gerne med kartoffelbåde og en god salat.. velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 59215 gange,
og udskrevet 1366 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu