hakket kalv eller kalv og flæsk500 g. hakket kalv eller kalv og flæsk
1
æg 1 æg
1
dl.
fløde1 dl. fløde
1
dl.
danskvand1 dl. danskvand
1
dl.
rasp1 dl. rasp
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
1
lille rød snak peber skåret i små tern1 lille rød snak peber skåret i små tern
salt salt
peber peber
1
rulle frossen butterdej til indbagning1 rulle frossen butterdej til indbagning
Opskrift:
rør alle ingredienserne godt sammen med håndmixer i ca 5 min. form farsen til et brød på en bageplade med bagepair og kom den optøede butterdej ned over farsbrødet. prik nogle huller med en gaffel i butterdejen, pensel med æg og bag ved 220 gr. i ca. 45 min.
Tips:
serveres gerne med kartoffelbåde og en god salat.. velbekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(21 stemmer)
Opskriften er vist 63302 gange, og udskrevet 1426 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider