Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Muslibar

Muslibar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
140 g.blødt smør
90 g.flormelis
6 spsk.kakao
2 pasteuriserede æg
200 g.digestive kiks (knuste)
100 g.tørrede abrikoser
100 g.tørrede figner
100 g.dadler
100 g.smuttede hakkede mandler
200 g.kokosmel
200 g.havregryn
 
 Overtræk:
200 g.smeltet chokolade
100 g.smør
 


Opskrift:

De tørrede frugter skæres i mindre stykker. Alle ingredienserne hældes i en røremaskine, og når det er rørt godt sammen, hældes massen over i en bradepande beklædt med film, og den trykkes jævnt ud. Formen sættes i køleskabet og afkøles mindst 2 timer, den kan sagtens stå et døgn i køleskab.

Overtræk:
Chokolade og smør smeltes over vandbad, og når det er smeltet, hældes det over myslimassen. Formen sættes i køleskabet og er klar til brug, når chokoladen er størknet.

Skæres ud i barer på 10x2 cm.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Müslibar



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (20 stemmer)

Opskriften er vist 29768 gange,
og udskrevet 309 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-06-09 15:54:12
jeg ville nomalt bruge morgenmad müsli