Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske pirogger

Italienske pirogger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Italienske pirogger, billede 4 Italienske pirogger, billede 1 Italienske pirogger, billede 2 Italienske pirogger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
50 gram Gær
3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
0.5 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

8 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 potte Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
3 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   


Opskrift:

Gæres røres ud i lunkent vand. Olie, salt og halvdelen af melet tilsættes. Resten af melet røres i lidt efter lidt, til dejen slipper skålen, men ikke er blevet for fast. Dejen æltes grundigt og stilles derefter til hævning, mens kødfyldet tilberedes.

Kom kødet i en gryde og steg det i ca. 8 minutter, til kødet er stegt. Hak soltørrede tomater, pillede hvidløg og basilikum hakket meget fint og rør det med salt, peber og olie. Kom massen i det stegte kød.

Skyl tomaterne og skær dem i tynde skiver. Del dejen i 10 lige store stykker. Rul dem ud på et let melet bord til pandekager på størrelse med en lille spisetallerken. Læg dem straks på bagepapir, så de ikke skal flyttes én gang til.

Fordel kødfyldet ligeligt på den ene halvdel af hver pandekage uden at gå helt ud til kanten. Læg 2 tomatskiver på hver. Fold dejen over fyldet og tryk kanten sammen med en gaffel. Piroggerne pensles med sammenpisket æg eller mælk. Bag piroggerne ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter til de er gyldne. Hvis ovnen er varm, skal de kun bage i 10-12 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)

Opskriften er vist 90681 gange,
og udskrevet 1708 gange.


Energi:
KJ total 13067 (3111 kcal)
KJ pr. Pers. 3266 (777 kcal)
Vægt ialt 1763 gram
Vægt pr. Pers. 440 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 741 KJ (176 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 23.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-06-05 21:39:56
er de fryseegnede


Rie  -  2014-11-15 01:19:00
Rigtig gode. Brugte dog kun 450 gram mel og blandede fetaost i fyldet også


berit  -  2014-08-01 13:40:47
Kan de fryses?


Henriette  -  2013-05-28 16:47:16
Æhm hvor længe skal dejen hæve? Ja der står godt nok at den skal stilles til hævning mens kødet laves, men det kan jo tage alt fra 10 til 30 min.. Så en lidt mere præcis tid ville da være dejligt..


  -  2013-05-27 09:14:12
De er meget bedre med hakket oksekød


Nina  -  2012-08-14 18:03:03
Haps de skal på madplanen til næste uge :-)


Mads  -  2011-08-15 17:29:14
HHhHHhAHAA de er gode.