Italienske pirogger næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
50 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

8 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 potte Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 13067 (3111 kcal)
KJ pr. Pers. 3266 (777 kcal)
Vægt ialt 1763 gram
Vægt pr. Pers. 440 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 741 KJ (176 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 23.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)