Gulerods squash kage

Gulerods squash kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : phia

Indsendt :      Red :
Gulerods squash kage, billede 4 Gulerods squash kage, billede 1 Gulerods squash kage, billede 2 Gulerods squash kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
60 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
275 gram Speltmel, sigtet 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rør sukker vanillesukker med mælk, tilsæt salt, natron og kanel.

Herefter rosin, hakkede nødder, de revne gulerødder og squash.

Til sidst mel og bagepulver og evt. 50 g. hakkede mørk chokolade.

Kagen bages ved 200 grader C. alm. ovn midt i ovn i bageform 20x30 50 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Squashkage

karakterer:
Opskriften er vist 72856 gange,
og udskrevet 1715 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9643 (2296 kcal)
KJ pr. Pers. 803 (191 kcal)
Vægt ialt 1290 gram
Vægt pr. Pers. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 747 KJ (177 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 31.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-23 16:51:53
Denne kage er god, men den skal ikke have så lang tid,som der står, jeg gav den 40 min. og den var mere end færdig.

  -   2014-06-21 12:32:58
Perfekt opskrift - virkelig lækker kage, kan ikke forstå nogen skriver den ikke får nok, 35 min passede hos mig og den er virkelig lækker.

  -   2014-01-25 03:08:35
Kagen blir jo aldrig nok.kan absolut ikke råde folk til at prøve denne kage. Og det er på trods af kagen er fulgt til punkt og prikke efter opskriften .

  -   2013-10-19 10:16:24
rigtig god kage. jeg brugte æble og squash.

  -   2010-11-02 13:13:50
kagen er svær at få bagt færdig, selv om jeg brugte mere mel og lavede to små kager i stedet. Det lidt ikke færdigbagte resultat smagte heller ikke synderlig godt. Jeg kan ikke anbefale at bruge tid på denne kage.

  -   2010-04-28 07:33:29
Jeg lavede denne kage i går aftes, mmen kom aldrig tl at spise den, da den aldrig, tros 1.5 timer i ovnen, aldrig blev færdig inden i. Den blev ved med at være flydende inden i. Skorpen smagte dog virkelig godt. jeg tror der skal en hel del mere mel i hvis man har i tankerne at spise den...

  -   2009-08-17 21:41:52
Nu er det anden gang jeg bager med udgangspunkt i denne opskrift. jeg har brugt rismaelk og tilsat lidt kokosolie istedet for almindelig maelk. Desuden har jeg brugt farin og molasses(2 spsk) og revet skal af en appelsin synes jeg komplimenterer ingredientserne rigtig godt. Og den er frisk ca en uge hvis opbevaret i koeleskab... Alle elsker den kage... jeg tilsatte lidt mere mel...mest fordi jeg bor i NYC og ikke har en gram vaegt saa jeg to 3dL af gulerod og squash maaske det er for meget.. Kan du give et dL maal til de revne laekkerier? Min mand fra Jamaica siger det minder ham om "Rhumcake" uden rom... Vi hygger os over den. Og saa er det den bedste maade for boernene at spise groentsager paa...ha ha...

  -   2009-07-31 11:49:18
FLOT KAGE! Har ikke prøvet den endnu. Men billede 1 ser sørme god ud!! Den vil vi HELT sikkert prøve :-) Mange tak for det gode råd.

  -   2007-07-05 11:57:56
den er bare rigtig god frisk i flere dage

  -   2007-01-30 15:06:15
Er også god med flådeost naturel light oven på. det smager bare godt