Gulerods squash kage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
60 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
275 gram Speltmel, sigtet 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9643 (2296 kcal)
KJ pr. Pers. 803 (191 kcal)
Vægt ialt 1290 gram
Vægt pr. Pers. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 747 KJ (177 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 31.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)