Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tarteletter med høns i asparges 04

Tarteletter med høns i asparges 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trillo

Indsendt :


Tarteletter med høns i asparges 04, billede 4 Tarteletter med høns i asparges 04, billede 1 Tarteletter med høns i asparges 04, billede 2 Tarteletter med høns i asparges 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hønsekød, kogt
   
  Sauce:
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
16 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
Opskrift:
Aspargesvæden sigtes ned i en skål.

Sauce:
Smørret smeltes og melet tilsættes under omrøring. Fløden hældes i lidt efter lidt under konstant omrøring og dernæst hønsebouillon og aspargesvandet til passende konsistens. Saucen koges igennem.

Kødet og aspargesene tilsættes smages til med salt og peber.

Tarteletterne lunes og fyldet kommes i. serveres straks.


Beskrivelse:
Se kokken farvoritopskrift på Tarteletter med høns i asparges

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (37 stemmer)

Opskriften er vist 184174 gange,
og udskrevet 6136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8940 (2128 kcal)
KJ pr. Pers. 2235 (532 kcal)
Vægt ialt 1535 gram
Vægt pr. Pers. 383 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 582 KJ (138 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 19.8 gram
Kulhydrat 12.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bettina  -  2018-12-30 15:53:13
Jeg laver det altid med mælk i stedet for fløde. Så sparer jeg på kalorierne - og den smager fuldt ud lige så godt...

Steen Foldager  -  2018-12-29 17:55:48
Dens her opskrift er formidable, jeg bruger altid kun den.

Anne Nielsen.  -  2018-06-21 23:03:51
Det smager fantastisk... Dejlig nem opskrift...