De rensede champignoner skæres i skiver, og løget skæres i ringe, og derefter svitses de på panden. Koteletterne bankes let med hånden og brunes. Panden koges af med fløden, krydderier og hakkede tomater. Koteletterne lægges i et smurt ildfast fad, - løg og champignon tilsættes. Sauce og cocktailpølser hældes over. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
Opskriften er vist 17770 gange, og udskrevet 468 gange.
Kommentarer
- 2013-10-19 16:51:51 Hjemme hos os er vi lidt imod fløde i vores hverdags madlavning. Er det muligt at lave samme ret bare med mælk eller vand istedet for fløde?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider