Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bacontærte

Bacontærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Bacontærte, billede 4 Bacontærte, billede 1 Bacontærte, billede 2 Bacontærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Tærtebund:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
200 gram Bacon i tern
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
  Æggemasse:
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
75 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Bund:
Mel, salt, æg og fedtstof blandes, der tilsættes så meget vand, at det bliver en dej. Den sættes i køleskabet.

En tærteform ca. 27 cm. i diameter beklædes med dejen, den overskydende dej skal ikke skæres af, men blot hænge ud over tærtefadet, der prikkes hul med en gaffel, så den ikke buler op.
Bages ca. 25 minutter ved 175 grader c. alm ovn. til bunden er gylden.

Den overskydende dej skæres forsigtigt af lige efter bagning mens dejen stadig er lidt blød, det gøre nemt med en brødkniv.


Fyld:
Porren skæres i skiver og skylles grundigt, og dryppes godt af. Den svitses godt på en pande sammen med bacon i tern.

Æggemasse:
Æg og mælk piskes sammen og krydres med salt og peber.


Porre og bacon fordeles i tærtebunden, den revne ost fordeles over, og til slut hældes æggemassen over.

Bages ca. 40 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. til tærten er gylden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22104 gange,
og udskrevet 345 gange.


Energi:
KJ total 13563 (3229 kcal)
KJ pr. Pers. 6781 (1614 kcal)
Vægt ialt 1529 gram
Vægt pr. Pers. 764 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 887 KJ (211 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 13.3 gram
Kulhydrat 14.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu