kog pastaskruerne og læg dem i bunden af et fad. Steg baconen og læg den til side. læg kalkunternene på panden, krydr dem og steg dem til de er brune. fordel dem over pastaen. svits grøntsagerne og bland baconen i. pisk mornaysauce og kaffefløde sammen og tilsæt lidt krydderier. Hæld over grøntsager og bacon og lad simre i 5-10 min. hæld blandningen hen over pasta og kød og stil det i ovnen ca 20 min. ved 175 grader.
server sammen med flutes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7731 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
indsender - 2007-01-19 11:40:37 glemte at skrive forårsløg på ingredienslisten, de svitses sammen med de øvrige grøntsager :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider