Pastaret med kalkun og mornaysauce

Pastaret med kalkun og mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ulla

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.pastaskruer
250 g.bacon i tern
1 squash
1 rød peber
200 g.champignoner
500 g.kalkun i tern
5 dl.Mornaysauce
2.5 dl.kaffefløde
 citronpeber
 hvidløgspulver
 salt
 peber
 
Opskrift:
kog pastaskruerne og læg dem i bunden af et fad.

Steg baconen og læg den til side. læg kalkunternene på panden, krydr dem og steg dem til de er brune. fordel dem over pastaen.

Svits grøntsagerne og bland baconen i. pisk mornaysauce og kaffefløde sammen og tilsæt lidt krydderier. Hæld over grøntsager og bacon og lad simre i 5-10 min. hæld blandingen hen over pasta og kød og stil det i ovnen ca .20 min. ved 175 grader.

server sammen med flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 8585 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

indsender  -  2007-01-19 11:40:37
glemte at skrive forårsløg på ingredienslisten, de svitses sammen med de øvrige grøntsager :)