Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastaret med kalkun og mornaysauce

Pastaret med kalkun og mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ulla

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.pastaskruer
250 g.bacon i tern
1 squash
1 rød peber
200 g.champignoner
500 g.kalkun i tern
5 dl.mornay sauce
2.5 dl.kaffefløde
 citronpeber
 hvidløgspulver
 salt
 peber
 


Opskrift:

kog pastaskruerne og læg dem i bunden af et fad. Steg baconen og læg den til side. læg kalkunternene på panden, krydr dem og steg dem til de er brune. fordel dem over pastaen. svits grøntsagerne og bland baconen i. pisk mornaysauce og kaffefløde sammen og tilsæt lidt krydderier. Hæld over grøntsager og bacon og lad simre i 5-10 min. hæld blandningen hen over pasta og kød og stil det i ovnen ca 20 min. ved 175 grader. server sammen med flutes







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7059 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

indsender  -  2007-01-19 11:40:37
glemte at skrive forårsløg på ingredienslisten, de svitses sammen med de øvrige grøntsager :)