Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingefilet fyldt med peperoni, figen, abrikos

Kyllingefilet fyldt med peperoni, figen, abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stonie

Indsendt :



Ingredienser:
2 kyllingefileter
4-6 skiverpeperoni
2-4 tørrede figner
2-4 tørrede abrikoser
2-4 tørrede dadler uden sten
1 mørk øl (Dark ale fra Rise på Ærø eller porter eller stout)
 groft majsmel til panering
 salt
 peber
 
Opskrift:
Figen, abrikos og dadel skæres i stykker på ½-1 cm og udblødes i så meget øl at det dækker. Peperonien snittes og blandes i og blandingen drænes (gem øllet) Der laves et hul gennem kyllingen eller en lomme der stoppes med peperoniblandingen Kyllingen paneres i groft majsmel og steges på en pande i lidt olivenolie. Panden koges af i øllet og jævnes, er der noget tilbage af fyldet, kommes det også i sovsen. Serveres med ris og salat Er der mere øl tilbage i flasken, drikkes det til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6664 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu