Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingefilet fyldt med peperoni, figen, abrikos

Kyllingefilet fyldt med peperoni, figen, abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stonie

Indsendt :





Ingredienser:
2 kyllingefileter
4-6 skiverpeperoni
2-4 tørrede figner
2-4 tørrede abrikoser
2-4 tørrede dadler uden sten
1 mørk øl (Dark ale fra Rise på Ærø eller porter eller stout)
 groft majsmel til panering
 salt
 peber
 


Opskrift:

Figen, abrikos og dadel skæres i stykker på ½-1 cm og udblødes i så meget øl at det dækker. Peperonien snittes og blandes i og blandingen drænes (gem øllet) Der laves et hul gennem kyllingen eller en lomme der stoppes med peperoniblandingen Kyllingen paneres i groft majsmel og steges på en pande i lidt olivenolie. Panden koges af i øllet og jævnes, er der noget tilbage af fyldet, kommes det også i sovsen. Serveres med ris og salat Er der mere øl tilbage i flasken, drikkes det til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6344 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu