tørrede dadler uden sten2-4 tørrede dadler uden sten
1
mørk øl (Dark ale fra Rise på Ærø eller porter eller stout)1 mørk øl (Dark ale fra Rise på Ærø eller porter eller stout)
groft majsmel til panering groft majsmel til panering
salt salt
peber peber
Opskrift:
Figen, abrikos og dadel skæres i stykker på ½-1 cm og udblødes i så meget øl at det dækker.
Peperonien snittes og blandes i og blandingen drænes (gem øllet)
Der laves et hul gennem kyllingen eller en lomme der stoppes med peperoniblandingen
Kyllingen paneres i groft majsmel og steges på en pande i lidt olivenolie.
Panden koges af i øllet og jævnes, er der noget tilbage af fyldet, kommes det også i sovsen.
Serveres med ris og salat
Er der mere øl tilbage i flasken, drikkes det til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6810 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider