Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rissalat med tun

Rissalat med tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
3/4 dl.løse ris (ca. 60 g)
1 dl.ærter (ca. 60 g)
1/2 rød peberfrugt (ca. 50 g)
1 lillegulerod (ca. 50 g)
2-3 forårsløg (50 g)
1 dåsetun i vand (150 g drænet vægt)
 
 Dressing:
1 1/2 dl.Fromage frais eller Fromage blanc
4 spsk.purløg
 salt
 hvid peber
 
 


Opskrift:

Risene koges i 1 1/2 dl vand tilsat lidt salt. Ærterne tøs op. Peberfrugten skæres i små tern. Guleroden skrælles og rives groft. Forårsløgene renses og skæres i tynde ringe. Tunen drænes for vand og findeles med en gaffel. De rensede og udskårne grønsager blandes med tunfisken og de kogte ris. Purløg blandes i Fromage frais/Fromage blanc. Dressingen smages til med salt og hvid peber. Dressingen hældes over rissalaten eller serveres i en skål for sig.

Tips:

Ønskes dressingen lidt tyndere, kan der tilsættes lidt letmælk eller et magert surmælksprodukt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25313 gange,
og udskrevet 922 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

WPO-2011-08.23  -  2011-08-23 08:56:31
Man kan evt. bruge en madkasse med fryse-element. Bruger selv sådan én. :-))


...  -  2011-05-22 17:41:28
kan man bruge den som madpakke(uden køleskab)?


pige  -  2011-03-01 14:59:15
mmm smager godt og mætter