Rissalat med tun næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
60 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
60 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
50 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
50 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
50 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
150 gram Tun i vand. konserves 150g. 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
   
  Dressing:
1.5 dl. Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
   
   
Energi:
KJ total 2432 (579 kcal)
KJ pr. Pers. 1216 (289 kcal)
Vægt ialt 720 gram
Vægt pr. Pers. 360 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)