Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paneret nakkekotelet med ost

Paneret nakkekotelet med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 nakkekoteletter
1 sammenpisket æg
1 dl.rasp
1 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
2 spsk.Olie
4 skivertoastost
3 dl.vand
400 g.champignoner
 Majsstivelse
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
300 g.tørret pastaskruer
0.5 pottepersille
 
Opskrift:
Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af på et dørslag og vend den med hakket persille.

Koteletter:
Vend koteletterne i æg og derefter i rasp tilsat salt og peber. Brun dem i olien på en pande ved god varme i ca. 1 minut på hver side. Læg en skive ost oven på hver kotelet, hæld vandet ved, tilsæt rensede hele eller halve champignoner og lad det hele småstege under låg i ca. 12 minutter Tag derpå kødet af panden. Spæd evt. med lidt mere vand og bring væden i kog. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3017 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu