Paneret nakkekotelet med ost

Paneret nakkekotelet med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
1 sammenpisket æg
1 dl.rasp
1 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
2 spsk.Olie
4 skivertoastost
3 dl.vand
400 g.champignoner
 Majsstivelse
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
300 g.tørret pastaskruer
0.5 pottepersille
 
Opskrift:
Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af på et dørslag og vend den med hakket persille.

Koteletter:
Vend koteletterne i æg og derefter i rasp tilsat salt og peber.

Brun dem i olien på en pande ved god varme i ca. 1 minut på hver side. Læg en skive ost oven på hver kotelet, hæld vandet ved, tilsæt rensede hele eller halve champignoner og lad det hele småstege under låg i ca. 12 minutter Tag derpå kødet af panden.

Spæd evt. med lidt mere vand og bring væden i kog. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 3664 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu