Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rissalat med kogt kylling

Rissalat med kogt kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Kylling:
1000 g.kylling
 vand
50 g.gulerod
1 lille stykke knoldselleri (ca. 50 g.)
25 g.løg
 salt
 
 Ris:
2 dl.løse ris
3 dl.vand
 salt
 
 Fyld til salaten:
0.5 grøn peberfrugt (ca. 50 g.)
1 avocado (ca. 100 g.)
 lidt citronsaft
1 lilleløg (ca. 25 g.)
0.5 honningmelon (ca. 200 g.)
 
 Marinade:
0.5 dl.rødvinseddike
1 dl.vand
 salt
 hvid peber
 sødemiddel svarende til ca. 15 g. sukker
 


Opskrift:

Kylling:
Kyllingen gøres i stand, lægges i en gryde og dækkes med vand. Kyllingen bringes i kog uden låg. Suppen skummes. Grøntsagerne renses og kommes i gryden sammen med saltet. Kyllingen koges i ca. 45 min., til den er mør. Kyllingen tages op og afkøles. Skind og ben fjernes fra kyllingen, kødet skæres ud i mindre stykker.

Ris:
Ris, vand og salt bringes i kog og koges efter anvisningen på pakken. Risene afkøles.

Fyld til salaten:
Peberfrugten befries for frøstolen og skæres ud i små tern. Avocadoen befries for sten og skal. Avocadokødet skæres ud i tern og drypper med citronsaft, så kødet ikke bliver brunt. Løget pilles og hakkes meget fint. Melonen befries for kerner og skal, og kødet skæres ud i store tern.

Marinade:
Ingredienserne til marinaden blandes godt sammen og smages til med sødemiddel.

Rissalaten:
Ingredienserne til rissalaten blandes godt. Marinaden hældes over salaten, der trækker i køleskab 1-2 timer.

Servering:
Rissalat med kogt kylling spises som den er, men man kan også servere groft brød til.

Tips:

Kogevandet fra kyllingen kan sies og anvendes til fx sovs eller suppe en anden dag. Ønskes en mere fiberholdig salat, kan der tilsættes grove grøntsager som fx reven gulerod og ærter. Har man et parisiennejern kan melonen skrabes ud til små kugler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 32359 gange,
og udskrevet 691 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Runa  -  2010-12-15 17:34:20
Må jeg spørge hvorfor, er bare nysgerrig...


Anni Wacht  -  2010-06-27 14:40:05
Hvis man hovedsagligt skal bruge suppen, så lægger man kødet i KOLDT vand, men skal man, som her, bruge kødet, lægges det i KOGENDE vand/bouillion!