Peberfrugterne skæres i tynde strimler, porre og blegselleri fintsnittes.
Svits alle grøntsagerne i smørret i en gryde sammen med risene.
Risene skal blive klare.
Hæld væden i lidt ad gangen og krydr med salt og peber.
Læg låg på gryden og lad risottoen simre i 15 minutter.
Tag gryden fra varmen, rør en gang i retten og læg låget på igen.
Lad retten stå endnu 10 minutter.
Smag til og server med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(25 stemmer)
Opskriften er vist 109015 gange, og udskrevet 1879 gange.
Energi:
KJ total 8656 (2061 kcal)
KJ pr. Pers. 2164 (515 kcal)
Vægt ialt 2404 gram
Vægt pr. Pers. 601 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 360 KJ (85 kcal) Protein 1.7 gram Fedt 3.2 gram Kulhydrat 12.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- - 2017-09-08 19:35:15 Smager godt, men dog lidt tør, hvis man sætter kylling stykker i og måske lidt majs så vil den smage lækkert
Sofie - 2015-10-19 18:16:16 Hvilken væde, og hvor meget?
- 2013-04-22 19:01:53 Rigtig god lavet med en ris rest og mindre vand
- 2010-08-10 17:09:02 man kan også bruge andre grøntsager som f.eks løg eller aspars
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider