Grøntsagsrisott næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
6 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 9267 (2206 kcal)
KJ pr. Pers. 2316 (551 kcal)
Vægt ialt 2444 gram
Vægt pr. Pers. 611 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 379 KJ (90 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 14.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)