Pasta Positano

Pasta Positano, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Benjamin Jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 Kyllingfileter
1 PakkeBacon
2 Rød Pepperfrugt
1-1.5 Ds.Flåede Tomater
3-4 tsk.Rød Pesto
1-2 tsk.Tomatpure
3 FedHvidløg
 Olivenolie
 Chilikorn
 Salt
 pepper
 oregano
2.5 dl.madlavningsfløde 18%
 
250 g.Pasta efter eget valg.
 
Opskrift:
Start med skære kyllingen, bacon, hvidløg og pepperfrugten ud i små stykker.

Tag din største pande frem og varm den godt op med olivenolie. Svits hvidløgen først og derefter kommer du kyllingen på. Steg med pepper og chilli. Derefter kommer du baconen op sammen med kyllingen og vend det godt rundt. Sør for at det er fordelt ordenligt på panden. Tilsæt efter det pepperfrugt og tomaterne lidt efter. Rør godt rundt sammen med pesto og tomatpure og lad det stege i et stykke tid. Hæld madlavningsfløden op i panden (brug efter hvor tyk/tynd du vil have retten skal være og hæld vand ved, hvis det er for tykt) og lad det koge under omrøring i et lille stykke tid. Derefter skruer du ned for varmen og smag til med salt, pepper og oregano. Kog pastaen så den er klar sammen med sovsen.

Tips:

Pastaen skal helst ved siden af sovsen.





karakterer:
Opskriften er vist 13486 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-11 19:04:54
Smager rigtig godt!