Kylling med rodfrugter

Kylling med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ruth

Indsendt :     

Ingredienser:
1 fersk kylling
1 stor gulerod
1 pastinak
2 kartofler
1 lille rødbede
4 fedhvidløg
0.25 selleri
 evt.et par jordskokker
 
Opskrift:
Rodfrugterne skrælles og skæres fingertykke stænger. Hvidløgene skæres i halve og blandes med rodfrugterne og det hele lægges i bunden af en bradepande. Drysses med salt og peber. Kyllingen deles i 4 stykker, gnides ind i salt og peber og lægges ovenpå rodfrugterne. Sættes ind i en forvarmet ovn ved 190 gr. Efter 50 min, skrues ovnen op på 210 gr og retten videresteger i ca 10 min.

Tips:

Der kan bruges andre rodfrugter, feks persillerod og kålrabi. Servér med flütes og evt salat





karakterer:
Opskriften er vist 15024 gange,
og udskrevet 448 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu