Wienerbrødsdejen rulles ud til en firkant ca. 50x50 cm. og ca ½ cm. tyk
Dejen deles i 4 lige store stykker som smøres med borgmestermassen, der fordeles pommerans, sukat og rosiner herpå og dejen foldes ind over fyldet.
Hiv lidt i de 4 hjørner og fod dem ind over en gang mere.
Dejen sættes til hævning ca. 1 time.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med alm. sukker.
Bages ved 190 grader C. alm. ovn ca 20 minutter midt i ovnen.
Borgmestermasse:
Marcipan og sukker køres sammen først. Margarine tilsættes lidt efter lidt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(12 stemmer)
Opskriften er vist 3354 gange, og udskrevet 77 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider