Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk Ribbenssteg (Revelsben)

Amerikansk Ribbenssteg (Revelsben), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : eriko

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.mager Ribbenssteg
 Salt
 Peber
 
 Sovs:
2 dl.Tomatketchup
2 Spsk.Appelsinsaft
2 Spsk.Olie
1 Spsk.Sennep
2 Spsk.Kinesisk Soya
0.5 appelsin Reven skal heraf
 


Opskrift:

Gnid kødet med salt og friskmalet peber, læg det på en rist i bradepanden og sæt det i ovnen v.175 gr.C. Bland alle ingredienser sammen til sovsen. Efter 1 times tid, begynder man, at pensle stegen med lidt sovs og sætter samtidig temp. Op til 250gr.C. og kommer lidt vand ved, så skyen ikke brænder på. Steg ca 30min. Yderligere, hvor penslingen gentages nogle gange. Serveres med resten af sovsen, grøntsager og foliekartofler (Bagekartofler.)

Tips:

Kan også bruges til "Spareribs", løse, enkelte stykker Ribbenssteg







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18195 gange,
og udskrevet 416 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu