appelsin Reven skal heraf0.5 appelsin Reven skal heraf
Opskrift:
Gnid kødet med salt og friskmalet peber, læg det på en rist i bradepanden og sæt det i ovnen v.175 gr.C. Bland alle ingredienser sammen til sovsen. Efter 1 times tid, begynder man, at pensle stegen med lidt sovs og sætter samtidig temp. Op til 250gr.C. og kommer lidt vand ved, så skyen ikke brænder på. Steg ca 30min. Yderligere, hvor penslingen gentages nogle gange.
Serveres med resten af sovsen, grøntsager og foliekartofler (Bagekartofler.)
Tips:
Kan også bruges til "Spareribs", løse, enkelte stykker Ribbenssteg
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 19080 gange, og udskrevet 459 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider