Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøf i folie III

Bøf i folie III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe

Indsendt :





Ingredienser:
4 tykke skiver velhængt okseinderlår
 eller tykstegs filet
2 tomater
100 g.champignong
1 pederfrukt
1 lille løg
2 spsk.hakket persille
30 g.smør
1-2 tsk.soja
 salt
 peder
 


Opskrift:

skold og flå tomaterne og befri dem for kerner.skær tomatkødet i smalle strimler.gør champinongerne i stand og skær dem i skiver.fjern kernerne fra pederfrukten og skær den i tynde strimler.pil løget og hak det fint.smelt smørret i en tykbundet gryde eller stegepande og svits grønsagerne heri fem minutters tid.tilsæt den hakkede persille og smag til med salt og peder.bank bøfferne let og vend dem hurtigt på en tør varm pande.drys dem med salt og peder. læg bøfferne på godt smurte folieark 30 gange 20 cm.fordel grønsagsblandingen over bøfferne.kog panden af med lidt vand smag skyen til med soja,salt og peder og fordel den over bøfferne i folie.fold folien omhyggeligt op om bøfferne læg pakkerne i ovnen og steg dem ved meget stærk varme 250 til 300 i 8-10 minutter tilbehør:flutes og bagt kartoffel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9366 gange,
og udskrevet 165 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu