Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønkålssuppe 04

Grønkålssuppe 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.letsaltet flæsk
1 gulerod (skrællet og skåret i
 terninger)
0.25 selleri (skrællet og skåret i
 ter­ninger)
1.5 l.flæskesuppe eller vand
500 g.ribbet grønkål
0.5 porre
250 g.kogte kartofler (gerne små eller i terninger)
 lidtfintskåret chili
 lidtplukket timian
150 g.fine byggryn
 
 Tilbehør:
0.5 dl.stærk sennep
0.25 dl.honning
 


Opskrift:

Det letsaltede flæsk blancheres og koges i suppen eller vand sammen med urterne og byggryn. Grønkålen og porren blancheres nogle minutter, skylles, vrides og hakkes. Blandingen tilsættes nogle minutter, skylles, vrides og hakkes. Blandingen tilsættes, når flæsket er halvtørt. Suppen smages til med timian, chili og salt samt peber. Nu tilsættes de kogte kartofler. Flæsket befries for svær og ben og serveres ved siden af i skiver, koldt eller varmt. Rør nu sennep og honning sammen og server også dette ved. Du kan også nemt lave et lille hygge­ligt tilbehør ved at plukke, skylle og hakke grønkål og herefter vende det med letpisket fløde, rørt med citronsaft, salt og peber samt lidt rørsukker og herefter til sidst vippe lidt rosiner i.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grønkålssuppe



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14180 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu