Kommentarer
Kurt - 2021-01-27 10:44:55 Perfekt med goe ben
Mona - 2021-01-19 05:08:37 Kogte på skank og stegeben det er knap så fed og suppen blev super lækker
Pia - 2021-01-16 18:34:37 Altså jeg synes slet ikke den mængde passer.. alt for meget til 4 personer
Jean - 2015-11-20 19:23:43 Ja den er jo som mormor lavede den
Jan... - 2014-09-27 21:38:21 Min absolutte livret..som min mormor lavede den..
pia oesten - 2013-01-31 06:17:41 En bare pragtfuld suppe :))
Carsten - 2013-01-27 02:05:58 Jeg har lært af en gammel slagtemester, i stedet for at skumme suppen, bring vandet med kødet i kog i et par munutter, hæld så dette vand ud skyl kødet bring nyt vand i kog og fortsæt kogningen af kødet. Super resultat ingen urenheder i suppen. Brugte det selv sidste weekend til gule ærter.
- 2012-12-30 09:15:26 Perfekt opskrift. Jeg brugte et andet stykke kød end svinebryst hvor der er mindre fedt på. Det fungerede helt fint. Glæder mig til at lave den igen!!
Aase - 2011-11-28 11:44:18 Prøv at koge en røget flæskesnitte eller røget baconstykke med og server det i skiver sammen med kødet.
Aase - 2011-11-28 06:35:13 Et glas øl og en dram vil jeg tro, vil være ok til denne ret.
Jan - 2011-11-06 19:42:09 Hej !! Hvad drikker man til grønkålsuppe? Øl eller vin ?
vipsen - 2010-11-22 09:55:22 Denne suppen er akkurat som den min mormor lavet. Bare helt herligt.
- 2010-08-31 22:21:07 til bente det er mums
Anna Lise Thomsen - 2009-11-23 17:16:09 Jeg fryser den ned uden urter og koger så lidt nye når vi skal ha igen
Merete - 2008-10-20 17:39:04 Kan den fryses ned?
|