Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fondue med marineret kød 02

Fondue med marineret kød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.filet af okse- lamme- og svinekød
3 fedhvidløg
6 enebær
1 citron
6-8 stilkemynte elller evt. citronmelisse
 friskkværnet peber
 salatblade til pynt
1 l.hønsebouillon
 
 Tilbehør:
 Som tilbehør passer avocado-dip roquefortcreme aspargessalat rød- eller hvidvin samt flutes
 


Opskrift:

Skær kødet i meget tynde skiver Pil hvidløgene og skær dem i meget små terninger. Knus enebærrene i morter. Skyl og tør citronen, riv skallen fint. Skyl og tør mynten. Klip bladene af og hak dem. Bland hvidløg, enebær, citronskal og mynte med kværnet peber. Drys krydderblandingen på kødskiverne. Læg skiverne taglagt på et fad og kom folie over. Sæt det i køleskab et par timer. Anret kødet på salatblade. Varm bouillonen op i en gryde på komfuret og sæt den på rachauden. Stik kødskiver på fonduegaflerne og lad dem simre i bouillonen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14507 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu