Fondue med marineret kød 02

Fondue med marineret kød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.filet af okse- lamme- og svinekød
3 fedhvidløg
6 enebær
1 citron
6-8 stilkemynte eller evt. citronmelisse
 friskkværnet peber
 salatblade til pynt
1 l.hønsebouillon
 
 Tilbehør:
 Som tilbehør passer avocado-dip roquefortcreme aspargessalat rød- eller hvidvin samt flutes
 
Opskrift:
Skær kødet i meget tynde skiver Pil hvidløgene og skær dem i meget små terninger. Knus enebærrene i morter. Skyl og tør citronen, riv skallen fint. Skyl og tør mynten. Klip bladene af og hak dem. Bland hvidløg, enebær, citronskal og mynte med kværnet peber. Drys krydderblandingen på kødskiverne. Læg skiverne taglagt på et fad og kom folie over. Sæt det i køleskab et par timer. Anret kødet på salatblade. Varm bouillonen op i en gryde på komfuret og sæt den på rachauden. Stik kødskiver på fonduegaflerne og lad dem simre i bouillonen.





karakterer:
Opskriften er vist 16452 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu