oksefilet eller inderlår200 g. oksefilet eller inderlår
200
g.
kalveinderlår eller filet200 g. kalveinderlår eller filet
200
g.
svinekam eller skinke (røget skinke eller hamburgerryg kan også bruges)200 g. svinekam eller skinke (røget skinke eller hamburgerryg kan også bruges)
1
l.
oksebouillon1 l. oksebouillon
1
dl.
tør hvidvin1 dl. tør hvidvin
3
spsk.
soyasovs3 spsk. soyasovs
Fonduesovs: Fonduesovs:
1
bæger
kvark eller creme fraiche 18%1 bæger kvark eller creme fraiche 18%
0.5
dl.
letmælk0.5 dl. letmælk
1
løg1 løg
1
spsk.
karry1 spsk. karry
Salt Salt
friskkværnet hvidpeber friskkværnet hvidpeber
Tilbehør: Tilbehør:
Saltagurker Saltagurker
Perleløg Perleløg
Pickles Pickles
evt.
diverse salat/grøntsager evt. diverse salat/grøntsager
Opskrift:
Skær okse-, kalve- og svinekødet i små tynde skiver. Læg dem på serveringsfadet, evt. rullet sammen en gang.
Kog bouillonen op med hvidvinen og soyasaucen. Sæt fonduegryden på bordet.
Rør mælk og kvark sammen til fonduesovsen. Kom det pillede, finthakkede løg i og krydr med karry, salt og friskkværnet peber. Hæld sovsen i et par små skåle.
Lad hver især spidde et stykke kød på fonduegaflen og sænke den i den kogende bouillon nogle få minutter, alt efter hvor gennemkogt man ønsker kødet.
Servér saltagurker, perleløg og pickles til i små skåle.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12365 gange, og udskrevet 306 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider