Fondue med bouillon II

Fondue med bouillon II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
200 g.oksefilet eller inderlår
200 g.kalveinderlår eller filet
200 g.svinekam eller skinke (røget skinke eller hamburgerryg kan også bruges)
1 l.oksebouillon
1 dl.tør hvidvin
3 spsk.soyasovs
 
 Fonduesovs:
1 bægerkvark eller creme fraiche 18%
0.5 dl.letmælk
1 løg
1 spsk.karry
 Salt
 friskkværnet hvidpeber
 
 Tilbehør:
 Saltagurker
 Perleløg
 Pickles
 evt.diverse salat/grøntsager
 
Opskrift:
Skær okse-, kalve- og svinekødet i små tynde skiver. Læg dem på serveringsfadet, evt. rullet sammen en gang. Kog bouillonen op med hvidvinen og soyasaucen. Sæt fonduegryden på bordet. Rør mælk og kvark sammen til fonduesovsen. Kom det pillede, finthakkede løg i og krydr med karry, salt og friskkværnet peber. Hæld sovsen i et par små skåle. Lad hver især spidde et stykke kød på fonduegaflen og sænke den i den kogende bouillon nogle få minutter, alt efter hvor gennemkogt man ønsker kødet. Servér saltagurker, perleløg og pickles til i små skåle.


karakterer:
Opskriften er vist 12562 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu