Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauteret rosenkål

Sauteret rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.rosenkål
0.25 dl.vand
25 g.smør
1 spsk.balsamisk æbleeddike
0.5 tsk.rørsukker
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skyl rosenkålene, fjern stokken og skæres dem i kvarte. Kom dem i en sauterpande med smørret og vandet og lidt salt og damp dem under låg i to minutter. Tag låget af og tilsæt eddike og sukker, vend forsig­tigt og lad væsken fordampe, så eddike, smør og sukker glaserer kålen. Smag til med salt og friskmalet peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10957 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu