Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gisou II

Gisou II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Miss-milla

Indsendt :





Ingredienser:
170 g.tatarkød
25 g.hakket løg
1 dl.bouillon
100 g.gulerødder i skiver
150 g.fintsnittet hvidkål
 karry
 paprika
 salt
 peber
 tomatpure eller ketchup
 evt.chili
 


Opskrift:

Løgene koges klare i bouillonen. Derefter tilsættes kødet og krydderierne og til sidst kommes gulerødderne og hvidkålen i. Tilsæt tomatpure eller ketchup, og lidt ekstra vand. Retten koger under låg i ca. 45min. eller til kålen er mør. NB Lav eventuelt dobbelt portion. Den smager endnu bedre dagen efter, hvor den bare varmes op.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14396 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte   -  2009-02-19 09:26:29
Fantastisk dejlig vinterret. Jeg puttede pure i og stærk chili sovs. Retten smager også rigtig godt dagen efter når den har lagt sig en smule.