Løgene koges klare i bouillonen.
Derefter tilsættes kødet og krydderierne og til sidst kommes gulerødderne og hvidkålen i. Tilsæt tomatpure eller ketchup, og lidt ekstra vand.
Retten koger under låg i ca. 45min. eller til kålen er mør.
NB Lav eventuelt dobbelt portion. Den smager endnu bedre dagen efter, hvor den bare varmes op.
Opskriften er vist 15481 gange, og udskrevet 284 gange.
Kommentarer
Dorte - 2009-02-19 09:26:29 Fantastisk dejlig vinterret. Jeg puttede pure i og stærk chili sovs. Retten smager også rigtig godt dagen efter når den har lagt sig en smule.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider