Koteletter i folie 02

Koteletter i folie 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Birgitte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store koteletter
2 løg
2 tomater
250 g.champignoner
 salt
 peber
 evt.hvidløg
 smør eller becel til stegning
 
 4 store stk. sølvpapir
 
Opskrift:
Ovnen varmes op på 200 gr.

Smørret smeltes på en pande og koteletterne brunes på begge sider og lægges på hvert sit folie. De snittede løg brunes og fordeles henover koteletterne og de skivede tomater brunes let på panden og fordeles også det samme gør sig gældende for champignonerne.

Folien pakkes tæt om kød og grøntsager og lægges på et fad og stilles i ovnen på midterste rille i ca. 30 - 40 min.

Tips:

Både ris og kartofler passer til denne ret, og stort set alt kan bruges i foliepakkerne men det bliver bedst hvis alle ingredienserne lige bliver svitset på panden. Det er ikke nødvendigt med sovs da der bliver masser af væde i foliepakkerne derfor bestemmer man også selv hvor mager retten skal være.





karakterer:
Opskriften er vist 21170 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-23 11:00:52
Koteletterne bliver så møre og saftige rigtig lækkert

  -   2007-01-25 15:13:41
Det smager bare godt skal klart laves igen