Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Inges kyllingeret

Inges kyllingeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kylling
1 pk.bacon
2 fedhvidløg
1 krus grøntsag boulion
3 porre
 salt
 peber
5 dl.fløde
2 tsk.karry
1-2 pladder butterdej
 


Opskrift:

kog kyllingen pil den i strimler bagefter. svits porre i lidt smør tilsæt kyllingen og hæld boulionen over, tilsæt salt peber karry og hvidløg. lad det simre i ca 1/2 time. herfter hæld fløede over.tilsidst tilsæt de ristede bacon. put blandingen i et ovnfast fad, rul butterdejen ud og læg pladen/pladerne henover. sæt retten i ovnen til dejen er sprød. god appetit.

Tips:

smager godt med ris og salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (28 stemmer)

Opskriften er vist 19552 gange,
og udskrevet 414 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe  -  2007-12-20 08:15:30
Dt er alletiders ret. Vi bruger den især til at medbringe til feriens første aftenmåltid. Jeg laver den hjemmefra, fryser retten ned og når vi skal bruge den, får den sidste tur i ovnen med butterdejen på.


vædder:  -  2007-02-21 14:01:39
nemt og lækkert, det er en super god og mættende ret.


  -  2007-01-22 19:21:34
Julie: tak for en dejlig opskrift. vi syntes retten smagte dejligt, og den er nem at lave, jeg lavede retten dagen før og puttede butterdejen over inden den kom i ovnen. kan varmt anbefales.


hanne  -  2007-01-18 17:59:59
mums den smager bare godt, jeg skar bacon i små strimler, og serverede med groft flute. det var bare mums