Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bokajs koteletter i fad

Bokajs koteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bokaj

Indsendt :


Bokajs koteletter i fad, billede 4 Bokajs koteletter i fad, billede 1 Bokajs koteletter i fad, billede 2 Bokajs koteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Fadkoteletter fadkoteletter vejer ca. 100 gram stykket
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 glas Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 pakke Minimajs Minimajs kaldes også for fingermajs eller babymajs og sælges i pakninger med 125 gram og ca. 12 st. minimajs
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
300 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Brun koteletterne på en pande, læg dem i et ildfast fad.

Kom piskefløden i en pæn stor skål, kom tomatpuré i og rør rundt. Hæld væden fra champignonerne og kom dem i skålen, hæld væden fra dåsemajsen og kom i. De flåede tomater kommes også i, hvorefter der røres rundt og det hældes over koteletterne.

Pynt med minimajsen.

Sæt i ovnen på 225 grader C. alm. ovn i 30 minutter.

Serveres med løse ris.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (52 stemmer)

Opskriften er vist 105559 gange,
og udskrevet 2934 gange.


Energi:
KJ total 14405 (3429 kcal)
KJ pr. Pers. 3601 (857 kcal)
Vægt ialt 2340 gram
Vægt pr. Pers. 585 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 615 KJ (146 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tigerkylling  -  2010-11-16 11:10:16
Rigtig god og nem ret. Jeg kom springløg i, det var bare super.


Englerpigen  -  2010-05-26 10:17:59
den lyder spændende, den skal prøves i aften... ss


Martino  -  2009-10-02 10:47:02
Et par fed hvidløg giver et ekstra pift ;)


kerdil  -  2009-08-05 15:44:28
det smager også godt vis man tager lidt jensens whisky sauce i


Dan  -  2009-05-07 22:09:02
Prøv at blande sovsen på panden og at kogen den sammen på panden frem for at bare blande den i en skål, så får man også den kraft der er i stegefedtet på panden med i retten


Per  -  2008-10-25 20:14:04
Du kan roligt give den 60 minutter i ovnen uden låg.


Annette  -  2007-04-11 13:56:28
Nem og ok lækker. En anelse chili er rigtig godt


mig  -  2007-01-25 13:26:36
den prøver jeg i aften


Jytte  -  2007-01-19 19:50:22
I skal lige huske kværnsalt til sidst iskålen, men ellers en ret med smag i!!


Gunnar BC  -  2007-01-19 19:45:55
Den er helt til skyerne, topkarakter. Vi har også prøvet med kyllingefilerer og det er mindst lige så godt.Skal man tænke på fedtet, kan man sagtens bruge mælk, kaffefløde, suppe, eller andet. Vi har brugt varmluftovn 190 grader i ca. 45 min.


Birgitte  -  2007-01-12 17:29:27
Den er bare lækker og nem at lave