Mors Chokolade mousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Sacha Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive.
Chokoladen smeltes i en lille kasserolle og tages af kogepladen, hvorefter æggeblommerne, én ad gangen, røres i (chokolademassen bliver sej).
Æggehviderne vendes derefter i chokolademassen (eller omvendt). Chokolademoussen hældes i den ønskede serveringsskål og stilles på køl i mindst 4 timer.
Et lille tip: Det smager rigtig godt at lægge makroner i bunden af skålen og hælde lidt sprut over,inden chokolade moussen kommes i. (eks. Grand Manier, portvin, sherry el. lign.)
Tips: Det lyder måske lidt mærkeligt at der ikke skal andet end chokolade og æg i chokolademoussen men prøv - den smager fantastisk og tager kun 10 min. at lave. |
|
Opskriften er vist 6511 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer TheDream - 2009-06-15 20:15:41 Mmm... med stort M i love it! <3 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne