Mors Chokolade mousse

Mors Chokolade mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sacha

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.mørk chokolade
4 æggeblommer
4 æggehvider
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes stive. Chokoladen smeltes i en lille kasserolle og tages af kogepladen, hvorefter æggeblommerne, én ad gangen, røres i (chokolademassen bliver sej). Æggehviderne vendes derefter i chokolademassen (eller omvendt). Chokolademoussen hældes i den ønskede serveringsskål og stilles på køl i mindst 4 timer. Et lille tip: Det smager rigtig godt at lægge makroner i bunden af skålen og hælde lidt sprut over,inden chokolade moussen kommes i. (eks. Grand Manier, portvin, sherry el. lign.)

Tips:

Det lyder måske lidt mærkeligt at der ikke skal andet end chokolade og æg i chokolademoussen men prøv - den smager fantastisk og tager kun 10 min. at lave.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademousse

karakterer:
Opskriften er vist 6359 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-15 20:15:41
Mmm... med stort M i love it! <3