Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mors Chokolade mousse

Mors Chokolade mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sacha

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.mørk chokolade
4 æggeblommer
4 æggehvider
 


Opskrift:

Æggehviderne piskes stive. Chokoladen smeltes i en lille kasserolle og tages af kogepladen, hvorefter æggeblommerne, én ad gangen, røres i (chokolademassen bliver sej). Æggehviderne vendes derefter i chokolademassen (eller omvendt). Chokolademoussen hældes i den ønskede serveringsskål og stilles på køl i mindst 4 timer. Et lille tip: Det smager rigtig godt at lægge makroner i bunden af skålen og hælde lidt sprut over,inden chokolade moussen kommes i. (eks. Grand Manier, portvin, sherry el. lign.)

Tips:

Det lyder måske lidt mærkeligt at der ikke skal andet end chokolade og æg i chokolademoussen men prøv - den smager fantastisk og tager kun 10 min. at lave.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5189 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

TheDream  -  2009-06-15 20:15:41
Mmm... med stort M i love it! <3