Chokolademousse 08
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Bonnie Indsendt : Red : |
|
|
Bræk chokoladen i stykker. Læg den i en skål. Dæk skålen med tætsluttende alufolie. Smelt chokoladen over vandbad. Vandet må ikke koge. Tag skålen op. Fjern folien. Rør æggeblommer, sukker og appelsinskal i. Pisk hvider og fløde hver for sig. Vend flødeskum og hvider i chokoladen. Hæld moussen op i en skål el portionsglas og sæt den koldt i en halv time.
Pynt med flødeskum og chokolade. |
|
Opskriften er vist 12636 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne