Gulerodskage 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes godt. Hvedemel, sødemiddel, bagepulver og kanel sigtes i. Gulerødderne skrælles og rives groft eller fint. Olien og de revne gulerødder vendes forsigtigt i. Dejen hældes i en smurt, lille bradepande. Kagen bages ved 175°C på næstnederste ovnrille i ca. 40 min.
Kagen afkøles og deles i 16 stykker |
|
Opskriften er vist 47748 gange,
og udskrevet 1051 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Rudbeck - 2017-08-28 20:54:08 Det er en rigtig god kage, jeg har prøvet, at komme rosiner og valnødder i, det smager også godt, så det ikke altid er det samme 😘😘😘 anonym - 2010-03-16 19:54:35 Hej. Lækkert med fedtfattig kage,men hvor i al verden køber man dette sødemiddel Perfect Fit (sødemiddel ) henne i hvilke butikker ? merethe :-) - 2010-02-15 15:51:52 når man tænker på at det er sødemiddel i, istedet for sukker er den knaldgod, osse til dem som har en sød tand. smil.. Erfaren diabetiker - 2008-10-13 08:39:06 Prøv at udskifte de 160 g Atwel med 100 g Atwel/Perfect Fit og 75 g brun farin. Det giver en mere spændende smag og sukkermængden er acceptabel, hvis man kun spiser 1/16 af kagen. 4 æg er derimod i overkanten. Kagen bliver udmærket, hvis man kun bruger 2. Anomynus - 2008-05-27 18:56:40 Den er rigtig god! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at tilføje 50 g hakkede hasselnødder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne