Kommentarer
Per - 2019-11-13 19:55:59 Synes der er svaret? denne opskrift giver gennemstegt kød, hvor 20 minutter giver rødt kød som mange nok forbinder med andebryst.
Kristen - 2019-11-13 15:31:12 Der er for længe siden rejst spørgsmål om de skal stege i hele 60 min. 20 Min er foreslået, men det er for lidt. Vil I ikke gerne svare??
Charlotte s - 2015-12-24 22:53:31 Vi lavede den til juleaften dog kun på 175 grader og en time. Den kunne måske tages ud efter 40 min. Efter 60 min var andelår og bryst 93-96 grader inden i. Det var lidt tørt. Men der var rigeligt at lave sovs af. Vi brugte ferske berberieand.
- 2015-11-24 14:57:14 Skal de grilles i posen?
Per - 2012-11-10 13:48:40 Disse bliver stegt færdig som med hel and fyldt med æbler og svesker.
De opskrifter som du tænker på med 20 minutter bliver stegt rosa.
- 2011-06-09 17:04:04 Kan det passe den skal være i ovnen 60 minutter. Alle andre steder jeg har fundet opskrift på andebryst siger de 20 minutter.
Nissen - 2009-11-17 09:49:56 Kanon god opskrift, lige til at gå til og rigtig lækker, kødet bliver dejligt mørt. Det er ikke sidste gang, jeg har lavet denne ret.
Annie - 2009-08-28 19:41:22 Super opskrift... det er bare så lækkert... ikke sidste gang jeg har brugt den.... kødet blev super mørt og saftigt... mums.
|