Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Andebryst stegt i ovn i stegepose

Andebryst stegt i ovn i stegepose, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - Andebryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Yvonne

Indsendt :

Andebryst stegt i ovn i stegepose, billede 4 Andebryst stegt i ovn i stegepose, billede 1 Andebryst stegt i ovn i stegepose, billede 2 Andebryst stegt i ovn i stegepose, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
1 dl. Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Æblerne (gerne cox orange) vaskes, kernehuset fjernes og skæres i skiver med skral. Svesker og æbler fordeles i bunden af stegeposen og de 2 andebryster ovenpå. Lægges i et ovnfast fad.

Steges 60 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Tages ud af ovnen dækkes over med stanniol og et viskestykke. Kan hvile 1/2 til 1 time inden oven sættes på grill.

Klip et hul i hjørnet af stegeposen og hæld saft og sky fra (til sovs). Grill brysterne til de har fået farve.

Skæres i skiver på skrå og serveres med svesker og æbler og traditionelt tilbehør og/eller evt. en rødkålssalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (23 stemmer)

Opskriften er vist 80197 gange,
og udskrevet 2480 gange.


Energi:
KJ total 3289 (783 kcal)
KJ pr. Pers. 1644 (391 kcal)
Vægt ialt 760 gram
Vægt pr. Pers. 380 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (103 kcal)
Protein 15.8 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Charlotte s  -  2015-12-24 22:53:31
Vi lavede den til juleaften dog kun på 175 grader og en time. Den kunne måske tages ud efter 40 min. Efter 60 min var andelår og bryst 93-96 grader inden i. Det var lidt tørt. Men der var rigeligt at lave sovs af. Vi brugte ferske berberieand.


  -  2015-11-24 14:57:14
Skal de grilles i posen?


Per  -  2012-11-10 13:48:40
Disse bliver stegt færdig som med hel and fyldt med æbler og svesker. De opskrifter som du tænker på med 20 minutter bliver stegt rosa.


  -  2011-06-09 17:04:04
Kan det passe den skal være i ovnen 60 minutter. Alle andre steder jeg har fundet opskrift på andebryst siger de 20 minutter.


Nissen  -  2009-11-17 09:49:56
Kanon god opskrift, lige til at gå til og rigtig lækker, kødet bliver dejligt mørt. Det er ikke sidste gang, jeg har lavet denne ret.


Annie  -  2009-08-28 19:41:22
Super opskrift... det er bare så lækkert... ikke sidste gang jeg har brugt den.... kødet blev super mørt og saftigt... mums.