Neser Gryde

Neser Gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Rene

Indsendt :      Red :
Neser Gryde, billede 4 Neser Gryde, billede 1 Neser Gryde, billede 2 Neser Gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Kogepose ris a 125 g. ! kogepose vejer 125 gram og rækker til 2 personer.
   
200 gram Bambusskud konserves 120g. 1 dåse bambusskud indeholder ca. 280 g. drænet vægt.
500 gram Skært svinekød Som skært svinekød kan bruges skinkekød eller bovkød
400 gram Bacon i tern
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
150 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
150 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
Paprika
Chili, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Start med at krydre kødet godt med Paprika, chili, salt og peber efter smag og behag og brun (Kød og Bacon) det på en pande.

Kog de 2 kogeposer med ris efter anvisningen på pakken.

Efter kødet er brunet, lægges det til side hvor champignons og bambusskud svitses let på pande, derefter tilsættes enten frosne eller friske ærter/majs samt ris fra de 2 kogeposer og varmes godt.

Når blandingen er varmet tilsættes kødet og derefter serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 76848 gange,
og udskrevet 1439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12123 (2886 kcal)
KJ pr. Pers. 3030 (721 kcal)
Vægt ialt 1850 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 655 KJ (156 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 14.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-12 19:31:24
Paprika må ikke svitses, da den så bliver bitter. Men ellers en dejlig, hurtig ret, der smager helt ok.

  -   2012-09-04 16:16:34
Kødet skal skæres meget småt ud for at det kan nå at blive mørt.