Start med at krydre kødet godt med Paprika, chilli, salt og peper efter smag og behag og brun (Kød og Bacon) det på en pande.
Kog de 2 kogeposer med ris efter anvisningen på pakken.
Efter kødet er brunet, lægges det til side hvor champinongs og bambusskud svitses let på pande, derefter tilsættes enten frosne eller friske ærter/majs samt ris fra de 2 kogeposer og varmes godt.
Når blandingen er varmet tilsættes kødet og derefter serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(33 stemmer)
Opskriften er vist 69688 gange, og udskrevet 1325 gange.
Energi:
KJ total 12123 (2886 kcal)
KJ pr. Pers. 3030 (721 kcal)
Vægt ialt 1850 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 655 KJ (156 kcal) Protein 11.4 gram Fedt 6.0 gram Kulhydrat 14.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Fru Clausen - 2013-02-12 19:31:24 Paprika må ikke svitses, da den så bliver bitter. Men ellers en dejlig, hurtig ret, der smager helt ok.
Per - 2012-09-04 16:16:34 Kødet skal skæres meget småt ud for at det kan nå at blive mørt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider