Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegte sild i eddikelage

Stegte sild i eddikelage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn kok

Indsendt :


Stegte sild i eddikelage, billede 4 Stegte sild i eddikelage, billede 1 Stegte sild i eddikelage, billede 2 Stegte sild i eddikelage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Sildefilet
Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Lage:
4 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 laurbærblade
12 Peberkorn, sorte
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   


Opskrift:
Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af. Sildene vendes i rugmel steges i smør på en pande, krydres med salt og peber.

Lagen koges sammen og afkøles, hældes over sildene.

Løget skæres i ringe og lægges på, trækker i et par døgn og er så klar til servering.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (104 stemmer)

Opskriften er vist 338951 gange,
og udskrevet 8981 gange.
Energi:
KJ total 3162 (752 kcal)
KJ pr. Pers. 632 (150 kcal)
Vægt ialt 800 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 20.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeanie  -  2020-06-15 15:52:54
Bruger altid denne opskrift og er aldrig blevet skuffet. Tak for den.

  -  2019-12-13 11:00:47
Tak for opskriften jeg har lavet sild i lage, men det er en del år siden, så jeg glæder mig til at prøve jeres opskrift og får snart gæster så tak endnu en gang Hilsen Lejf Jensen

Charlie  -  2019-10-20 14:59:43
Jeg bruger 8 sildefiletter til opskriften, det passer godt for mig. Super god opskrift 🙂

jan vogelius  -  2018-12-09 16:30:33
prøv at komme tomatpuree samt en nip chilisovs i marinaden og få en ny opblevense

pia oesten  -  2018-04-17 08:32:17
Hejsa ,sidst jeg lavede stegte sild i eddike havde jeg glemt at jeg havde en i køleskabet og det var faktisk 11 dage siden jeg havde lavet dem ,spiste den og den smagte ganske perfekt ,ved så ikke om de kan holde længere bente :)

Thorkil  -  2017-12-25 12:03:27
Susanne, kan det være der er lidt for meget mel, så det jævner lagen?

Susanne Lynggaard   -  2017-12-17 16:10:55
Er der nogen som ved, hvorfor lagen bliver gele agtig ? Plejer ikke at ske !!

Hanne  -  2017-11-20 17:40:23
Knap så meget sukker

Jan ellegaard  -  2017-09-29 12:05:58
Jeg giver frøken Jensen ret. 2,5 dl sukker er bedre.

henningaasborg  -  2017-07-09 14:54:28
brug farin istedet for sukker som anbefalet af rigmor

bente  -  2017-04-11 10:46:51
hvor længe kan de holde sig i køleskab

  -  2017-02-15 23:40:11
Skal de lige og trække ?

Inger  -  2017-02-08 09:19:35
Skal det være rugmel sildens skal vendes i

Mal  -  2016-01-21 02:22:34
Tilføj en chilipeber af tilpas styrke, og en teskefuld senneppulver for at give dem et delikat spark bagi.

Frank Erhardt  -  2014-12-14 18:44:18
Hvorlænge kan sildene holde sig i køleskabstemperatur?

Birgitte  -  2010-12-25 15:12:48
Super opskrift. Brugte 250 g sukker og så passede surhedsgraden. Lod sildene trække i 2 dage. Perfekt! Kan virkelig anbefales! PS: rødløg klæder retten!

benthe  -  2010-12-17 08:40:59
Synes den er for syrlig, næste gang vil jeg bruge 250 gr. sukker, men ellers meget lækre, kan kun give tommy ret.

rigmor  -  2010-04-01 16:29:31
jeg bruger brun farin og lægger en syltekrydderpose i, det giver en blød rund smag

Mandal  -  2008-01-27 08:11:28
Super god opskrift, smager dejligt.

Tommy  -  2007-12-01 13:51:57
Den eneste og den bedste måde at lave sild på og så kan man let regulerer surhedsgraden på lagen.

Chamilla  -  2007-10-24 09:23:37
god opskrift, det smager dejligt