Pebernødder 06

Pebernødder 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Sarah

Indsendt :      Red:

Pebernødder 06, billede 4 Pebernødder 06, billede 1 Pebernødder 06, billede 2 Pebernødder 06, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Ingefær, frisk
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Peber, hvid
1 tsk. Kardemomme, stødt
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Alt blandes sammen.

Trilles og bages i 10 min ved 210 grader C. alm. ovn.

Tips:

1 portion giver ca. 175 stk.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pebernødder

karakterer:
Opskriften er vist 24905 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20699 (4928 kcal)
KJ pr. Portion 20699 (4928 kcal)
Vægt ialt 1107 gram
Vægt pr. Portion 1107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1869 KJ (445 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 22.5 gram
Kulhydrat 57.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2014-12-20 17:05:21
Sæt en bageplade under pladen med pebernødder, så bliver de ikke sorte i bunden.

  -  2013-12-19 10:53:00
Mit første hold blev også sorte i bunden, skruede så ned på 175 grader, det hjalp. De smager rigtig godt!

gaest  -  2011-11-29 17:14:39
Undlod kardemommen og fortrød det ikke. Lækker opskrift. Bagte mine ca. 10 min. ved 200 grader varmluft.

René  -  2011-11-09 14:37:33
Mine bliver sorte i bunden når de bages ved denne temperatur. Måske andre har prøvet det samme. Prøv i stedet at bage dem ved 175 grader i 15-16 minutter (alt efter hvor sprød du ønsker småkagen)

Nana  -  2010-12-05 11:11:38
De smager super godt, også som glutenfri. Kom evt. noget brunt farin i til de glutenfri :-)

Påskeharren  -  2009-11-07 12:46:51
Fantastiske pebernødder! De kunne ikke være bedre!