|
|
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vand, eddike, sukker, appelsinsaft og skal, kanel, stjerneanis og nelliker koges til en lage, lagen afkøles og smages til med appelsinlikør. |
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) Opskriften er vist 35439 gange, og udskrevet 1130 gange. |
|
KommentarerLG - 2018-03-23 09:35:38 Jeg pynter med appelsinfileter i stedet for skiver. Det er mere delikat. Majbritt - 2010-12-13 12:03:26 Bliver silden bedre hvis den trækkker døgn? Holdbarhed når man kun er to til at spise den? Anni - 2007-11-26 07:46:57 Den skal prøves, jeg tror, at det er den jeg længe har ledt efter. Tak til Bjørn. |