Jule appelsinsild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
2 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
5 Stjerneanis, hele
10 Nelliker, hele
3 spsk. Cointreau 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 8123 (1934 kcal)
KJ pr. Pers. 1015 (241 kcal)
Vægt ialt 1145 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 709 KJ (168 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 18.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)