Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskefilet a la kogt torsk

Torskefilet a la kogt torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : løwen

Indsendt :


Torskefilet a la kogt torsk, billede 4 Torskefilet a la kogt torsk, billede 1 Torskefilet a la kogt torsk, billede 2 Torskefilet a la kogt torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
10 skiver Rødbeder, syltede
   
  smørsovs:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sennepssovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Kogevand
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   


Opskrift:

Damp fisken. -Enten i mikroovn. (10 min ved højeste effekt). -Eller på tallerken over gryden med de kogende kartofler, (endnu en tallerken kommes over som låg) - ca. 20 min. Torsken er klar, når kødet er mælkehvidt.

Æggene koges til hårdkogte æg og køles ned.
De hårdkogte æg hakkes. Rødbederne ligeså.

Smørsovs:
Smørret smeltes og smages til med, salt og peper.

Sennepssovs:
Smelt smørret i gryden og tilsæt inden den bruner melet. Tilsæt - lidt ad gangen - fonten fra torsken samt en dl. mælk. Smag til med salt. Til sidst tilsættes sennep. Tilsæt lidt ad gangen og smag til.

Tips:

Æg, rødbedder, gulerodssalat serveres med fisk, kogte kartofler og de 2 sovser.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 51674 gange,
og udskrevet 1033 gange.


Energi:
KJ total 9270 (2207 kcal)
KJ pr. Pers. 2317 (551 kcal)
Vægt ialt 1591 gram
Vægt pr. Pers. 397 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 582 KJ (138 kcal)
Protein 12.1 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Benedikte  -  2011-01-30 14:12:45
Siden jeg fandt denne opskrift får vi ofte kogt torsk. Tilbehøret her er en tyk skive røget bacon, stegt i ovn, hakkede æg og rødbeder, en bagt kartoffel, lidt smør og sennep. Evt. Kapers. Mums


Far  -  2009-12-29 11:40:12
Smørsovsen kAn mAn evt lave lidt mere af...Man skulle jo nødig øve tør.