Torskefilet a la kogt torsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
10 skiver Rødbeder, syltede
   
  smørsovs:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sennepssovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   
Energi:
KJ total 9270 (2207 kcal)
KJ pr. Pers. 2317 (551 kcal)
Vægt ialt 1691 gram
Vægt pr. Pers. 422 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 548 KJ (130 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)